تحصيل پزشكي در خارج از كشور
پزشكي - دندانپزشكي - داروسازي

جمهوري چك (Czech Republic) كشوري در اروپاي مركزي است كه در دهه ۱۹۹۰ از كشور بزرگ چكسلواكي جدا شد. پايتخت آن شهر پراگ است. چك با كشورهاي لهستان، آلمان، اتريش و اسلواكي همسايه است. پراگ، پايتخت چك، يكي از مقاصد مهم توريستي اروپا است. اين كشور تا سال ۱۹۱۸ بخشي از امپراتوري اتريش بود. در اين سال، پس از شكست اتريش در جنگ جهاني اول، كشور چكسلواكي به عنوان كشوري مستقل اعلام وجود كرد. چك در سال ۱۹۹۹ به پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) پيوست. در سال ۲۰۰۴ ميلادي هم عضوي از اتحاديه اروپا شد.

جمهوري چك تنوع آب و هوايي زيادي دارد. بلندترين نقطه اين كشور از سطح دريا ۱۶۰۲ متر ارتفاع دارد. تابستان‌هاي چك هوا گرم است و در زمستان‌ها هوا سرد و آسمان ابري. جمهوري چك را رشته كوه هاي بسياري احاطه كرده است كه بيشتر مرز را تشكيل مي دهد. وجود نقاط گردشگري فراوان در چنين منطقه كوچكي حتي در اروپا نيز استثنايي است. محيط شهر ها، دهكده ها و چشمه هاي آب معدني چك همواره باعث جذب گردشگر از تمام نقاط دنيا بوده است. دوازده نقطه تاريخي مهم اين كشور در فهرست آثار يونسكو ثبت شده است. زبان رسمي اين كشور چكي است ولي در اين ميان زبان‌هاي اسلواكي و ديگر اقوام ساكن در جمهوري چك هم مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

اين كشور داراي ۳۰۳۷۹ مايل مربع مساحت است و جمعيت آن ۳/۱۰ ميليون نفر برآورد شده كه اكثريت آن را مسيحيان تشكيل داده اند. اگرچه به دليل حكمراني ۴۰ ساله كمونيست در اين كشور (۱۹۴۸ تا ۱۹۸۹) اكثريت چكها خود را به عنوان عضو دين خاصي معرفي نمي كنند. شاخص اميد به زندگي در اين كشور ۷۶ سال است؛ كودكي كه امروز در اين كشور متولد مي‌شود اگر دختر باشد ۷۹ سال و اگر پسر باشد ۷۳ سال عمر خواهد كرد.

شرايط تحصيل دندانپزشكي در چك

دانشكده هاي پزشكي چك يك فرصت عالي براي دانش آموزان سراسر جهان براي به حقيقت پيوستن روياي تحصيل در رشته دندانپزشكي در خارج از كشور ارائه مي دهد. امكانات تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك به عنوان يكي از بهترين برنامه هاي دندانپزشكي به زبان انگليسي در اروپا شناخته مي شود.

دوره تحصيل دندانپزشكي در چك در دانشگاه چارلز پراگ چك ۵ سال زمان مي برد كه به زبان انگليسي براي دانشجويان اينترنشنال تدريس مي شود، ۳۰۰ واحد درسي بايستي توسط دانشجويان گذرانده شود و با توجه به سخت گيري در تاييد و پذيرفتن دانشجويان بين المللي در تحصيل دندانپزشكي در چك و در دانشگاه هاي معروف چك مانند آزمون ورودي، مصاحبه شفاهي در باب انگيزه و اهداف فرد و …. بعضي دانشگاه هاي مشهور و مورد تاييد چك با مراكز و كالج هاي معتبر قرارداد منعقد مي كنند يا خودشان كالج هايي را برقرار مي كنند كه دانش آموز اين امكان را داشته باشند يك دوره پيش ورود به پزشكي به نام foundation  را در اين كالج ها گذرانده و به صورت تخصصي آموزش آكادميك ببينند و براي ورود به بهترين دانشگاه هاي دندانپزشكي آماده شوند.

دانش آموزان بايستي در اين دوره بسيار درس بخوانند و بر روي دروس تخصصي تمركز كنند تا بتوانند براي امتحان ورود به دانشگاه خود را آماده سازند. يكي از ويژگي هاي منحصربه فرد تحصيل دندانپزشكي در چك و پراگ اين است كه برنامه درسي و كلاس درسي آنان با دانشجويان پزشكي در دروس پزشكي علوم پايه، پاتوفيزولوژي و معرفي پزشكي باليني يكسان مي باشد. همچنين محدوديت سني بحث حائز اهميتي است كه جهت تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك شما بايد دقت بفرماييد فرزندانتان سنشان بعد از اخذ مدرك ديپلم بالا تر از ۲۱ سال نباشد. شرايط اخذ پذيرش از دانشگاه هاي جمهوري چك معمولا وابسته به دانشگاه و زبان انتخابي شما دارد. اخذ پذيرش در دانشگاه هاي دولتي سخت تر از اخذ پذيرش در دانشگاه هاي خصوصي است زيرا شهريه دانشگاه هاي خصوصي چك بسيار بالاتر است.

مزاياي تحصيل دندانپزشكي در چك

تحصيل دندانپزشكي در چك

  • تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك به زبان انگليسي
  • هزينه پايين زندگي و شهريه تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك
  • تحصيل در دانشگاه هاي معتبر
  • ارائه مدرك معتبر بين المللي از دانشگاه هاي جمهوري چك
  • مجوز كار در حين تحصيل دندانپزشكي

هزينه تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك

هزينه زندگي در چك دومين عامل مهم براي تصميم گيري افرادي است كه قصد تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك را دارند  هزينه زندگي در چك متناسب با شهر زندگي و نوع زندگي هر فرد با فرد ديگر متفاوت است اما به طور كلي براي كساني كه قصد تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك را دارند مي توان تخمين زد كه هزينه اي معادل ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ يورو در ماه بايد بپردازند كه در دانشگاه هاي مختلف متفاوت است، بايد بدانيد كه از اين مبلغ، چيزي حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ يورو در ماه صرف مسكن و خوابگاه مي شود. هزينه هاي زندگي دانشجو نيز بسته به نوع خوابگاه و شرايط اقامت در خوابگاه نيز متفاوت است. علاوه بر اين دولت اين كشور امكان ۲۰ ساعت كار دانشجويي براي دانشجويان بين المللي در اين كشور قرار داده است. منوط به اين كه فرد متقاضي مجوز كار دريافت كند. البته براي افرادي كه بيشتر از ۳۰ روز در سال كار نمي كنند مجوز نياز نيست.

امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۳۲:۴۷ ] [ سورنا مرتضوي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 218
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب